Zadržaní zlodeji, pátracia akcia v Prešovskom kraji

12.09.2007 Celý región

Prešovskí policajti zadržali zlodejov: Policajti z Obvodného oddelenia PZ Prešov -juh včera zadržali štyroch mužov (29r. , 22r. , 19r. , 18r. ) z Chminianských Jakubovian, ktorí sú obvinení z prečinu krádeže.
Obvinená štvorica sa v Prešove od začiatku tohto roka vlámala do viacerých novinových stánkov, stánkov rýchleho občerstvenia, ale aj plechového skladu či predajne potravín. Celkovo vykradli 11 takýchto objektov, pričom spôsobená škoda, ktorá vznikla krádežou a poškodením, je vyčíslená na 156 551. - Sk.
Všetci štyria boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bol spracovaný návrh na ich vzatie do väzby.

Pátracia akcia v Prešovskom kraji:
Počas včerajšieho dňa vykonali policajti na území Prešovského kraja celokrajskú pátraciu akciu.
Pri pátraní sa policajti zamerali osoby, na ktoré je vydaný príkaz na zatknutie, príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a zatýkací rozkaz. Okrem toho pátrali aj po nezvestných osobách a osobách podozrivých zo spáchania trestnej činnosti. Počas akcie bolo prekontrolovaných 334 osôb a 192 motorových vozidiel. Celkovo policajti počas akcie vypátrali 5 osôb, z toho 2 osoby na základe príkazu na zatknutie, 1 osoba na základe príkazu na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a 2 osoby podozrivé z trestnej činnosti. Policajti taktiež zistili aj 45 rôznych priestupkov
 

Vyberte región

mark